Pályázat

Kedvezményezett neve: Rabi Géza Ákos egyéni vállalkozó

Projekt címe: Új tervezői iroda kialakítása Kópházán

Szerződött támogatás összege: 3.751.484 Ft

Támogatás mértéke: 50%

Rabi Géza Ákos egyéni vállalkozó támogatási kérelmet nyújtott be 2018. júniusban a VP6-19.2.1.-5-3-17 számú, Gazdaságfejlesztés a Vidék Minősége jegyében A Vidék Minősége-Alpokalja-Fertő táj védjeggyel rendelkező termelők és szolgáltatók tevékenységének fejlesztése című pályázati konstrukcióra " Új tervezői iroda kialakítása Kópházán" címmel.
A 1938704729 azonosító számú projekt 2019. június 6-án összesen 3.751.484 Ft, Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap (EMVA) és a hazai központi költségvetési előirányzatból finanszírozott vissza nem térítendő támogatásban részesült. A Támogató a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága, a támogatás mértéke 50%. Az Európai Bizottság EMVA-ra vonatkozó internetes oldala: https://ec.europa.eu/agriculture/
A 2012-ben létrehozott egyéni vállalkozásom elért arra pontra, hogy infrastrukturális bővítése szükséges. A tervezői tevékenységem zavartalan és 21. századi elvárásoknak megfelelő működése érdekében szükséges egy új helyszínen egy új iroda kialakítása. Ezt a tulajdonomban lévő, régi ház felújításával, átalakításával szeretném megteremteni Kópházán. Az új iroda helyiségei alkalmasak lesznek számomra és munkatársaim számára mind a tervezői munka színvonalas elvégzésre, mind egyeztetések, megbeszélések, tárgyalások lebonyolítására. A támogatás segítségével a régi épület felújítását, átalakítását kívánom megvalósítani. A támogatás hozzájárul még a szolgáltatásom népszerűsítéséhez is a honlapom fejlesztésnek köszönhetően. Mind az épület, mind a honlap akadálymentesen elérhető lesz. Célom, hogy a hozzám betérő ügyfeleim a Vidék Minősége – Alpokalja–Fertő-táj térségi védjegy programmal is megismerkedhessenek, az irodában kialakításra kerül egy „Védjegy-Sarok”, mely bemutatja a térségi védjegyes tagok termékeit, szolgáltatásait.

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.06.25.

A projekt azonosító száma: 1938704729